Optimaal de Ultimaker S5 benutten

De volgende fase van het 3D printen is ingeluid met de komst van de Ultimaker S5. Dat is te danken aan de vernieuwingen die in de printer zijn doorgevoerd. Het komt door de opkomst van nieuwe technologie. Daarmee is op meerdere vlakken verbetering aan te brengen. Zo is de hardware van de printer veel sterker. Dit maakt de printer nog stabieler. Het is daarnaast ook zo dat de software nog krachtiger is. Daardoor zijn de mogelijkheden dus ook veel groter geworden. Het zijn allerlei ontwikkelingen die de moeite waard zijn om goed door te nemen.

De belangrijke rol van glas
Wie kijkt naar de Ultimaker S5, zal direct iets opvallen. De printer wordt voorzien van glazen deuren. Dit is niet slechts een designkeuze. Het is ook zo dat deze deuren de printtechniek verder bevorderen. Dat komt omdat op deze wijze de luchtstroom te verbeteren is. Daarmee is te zorgen dat het printen minder met afwijkingen gebeurt. Wanneer de printer minder snel verstoord wordt, zal dit een positieve uitwerking hebben op het eindresultaat. Het zijn dit soort kleine veranderingen die grote positieve gevolgen hebben. Dat maakt het juist ook zo aantrekkelijk om ermee te werken aan verschillende ontwerpen.

Zeker zijn van hoge kwaliteit
Het is niet alleen het gebruik van de glazen deuren waarmee de Ultimaker S5 vooroploopt. Het is een 3D printer die ervoor ontwikkeld is om producten van de hoogste kwaliteit te bieden. Dit juist ook wat het voordeel van het gebruik ervan is. De fabrikant heeft zich echter ook gericht op het ontwikkelen van een veilige printer. Dat is een vernieuwing die een grote rol speelt. De fabrikant moet hier in grote mate oog voor houden. De S5 laat dan ook zien dat deze fabrikant oog heeft voor wat de gebruiker van de printer wenst te kunnen.

Glas voor andere onderdelen
De glazen deuren zijn ook door te trekken naar andere onderdelen van de printer. Zo zijn er in de Ultimaker S5 verschillende elementen van glas gemaakt. Dit maakt ze ook nog net iets aantrekkelijker. Denk aan de printerbedden, Die worden altijd in de vorm van glas aangeboden. Dat zorgt ervoor dat de stroom nog beter is. Ook is het zo dat verschillende accessoires op deze manier ontwikkeld zijn. Alles staat daarbij in het teken van het maken van scherpere prints van hoge kwaliteit. De goede resultaten staan hiervoor ook garant. Deze ontwikkeling is van groot zakelijk belang.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *