Een USB stick als relatiegeschenk

Met een relatiegeschenk onderhoud je een belangrijke klantrelatie. Een relatiegeschenk is ook bij uitstek geschikt om jouw personeel een cadeau te doen en te laten blijken dat jij ze waardeert. Een USB stick is hiervoor bij uitstek het meest geschikte cadeau. Maar waarom eigenlijk? Dat leg ik uit aan de hand van dit artikel.

Waarom een USB Stick?

Een USB stick is dus bij uitstek geschikt als relatiegeschenk. Zo kun je bijvoorbeeld alle informatie over jouw product of een gebruiksaanwijzing van jouw product alvast op de USB stick uploaden. Natuurlijk kan je de USB stick ook volstoppen met promotie materiaal, denk bijvoorbeeld aan een bedrijfsfilm of een flyer. Uiteraard is het vervolgens aan de ontvanger zelf wat hij of zij met de USB stick doet. Je kunt ‘m natuurlijk leeghalen en gewoon in gebruik nemen. Wat vervolgens weer het voordeel heeft dat die gene nu met een USB stick rondloopt met jouw naam of logo erop. Zo blijf je bij de klant top of mind en ook andere zien de USB stick natuurlijk.

Wat voor USB stick?

De USB stick maak je natuurlijk helemaal af door de USB stick te bedrukken met jouw logo of bedrijfsnaam. Ook is het handig om te bepalen wat voor geheugen capaciteit mag hebben, dat kan namelijk een enorm verschil in prijs betekenen. Zo kan je er bijvoorbeeld voor je beste klanten ervoor kiezen om een USB stick met flinke capaciteit te nemen. Ga je voor het hele bedrijf met honderd man personeel een USB stick laten bedrukken, dan loont het om een USB stick te kiezen met wat minder capaciteit. Het is dan nog steeds een leuk cadeau, maar een wat minder grote investering.

Meer weten over het laten bedrukken van bedrijfsgeschenken? Neem dan eens een kijkje op: https://www.usbstick.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *