De leukste gadgets als relatiegeschenken!

Als je het contact tussen je klanten en jezelf goed wilt houden, is het helemaal geen slecht idee om af en toe eens een relatiegeschenk op te sturen. Sommige mensen kiezen ervoor om een mok te bedrukken met hun eigen logo, slogan of ander element van hun onderneming. Anderen kiezen er juist liever voor om actuele gadget te schenken. Wat de voordelen hiervan zijn en welke gadgets jij het beste aan jouw klant of klanten kunt schenken, ontdek je hier!

De voordelen van relatiegeschenken op een rijtje

Voor we verder ingaan op de specifieke gadgets die jij jouw relaties het beste kunt schenken, is het handig om even helder te hebben wat de daadwerkelijke voordelen van deze relatiegeschenken zijn. Allereerst is het goed om te weten dat het contact tussen jou en je klanten op deze manier goed is en blijft. Het doet natuurlijk goed als je even in het zonnetje wordt gezet door de persoon of personen waarvan jij een product of dienst koopt.

Daarnaast is het goed om te weten dat een relatiegeschenk een goede manier is om reclame te maken. Veel mensen zijn al snel geneigd om hun ontvangen relatiegeschenk te posten op sociale media en aan de hele wereld te laten zien hoe fijn het is om zaken met jou te doen. Je slaat dus meerdere vliegen in één klap als jij ervoor kiest om je relaties iets te schenken!

Typerende relatiegeschenken

Hoe ziet het ideale relatiegeschenk er eigenlijk uit? Het beste relatiegeschenk dat er is, is het geschenk dat iets zegt over jou of over je klant. Hoe meer het geschenk betrekking heeft op de samenwerking die jullie aangegaan zijn, hoe beter het vaak is.

Als jij bijvoorbeeld T-shirts online verkoopt, is het natuurlijk heel erg logisch en heel erg leuk om een T-shirt te schenken aan je relaties. Verkoop jij specifieke gadgets? Dan is het natuurlijk leuk om je relatie een preview van een gadget die binnenkort te koop is te schenken!

Voorbeelden van gadgets als relatiegeschenken

Anno 2022 zijn er natuurlijk heel veel gadgets beschikbaar. Een paar hiervan zullen het heel erg goed doen als relatiegeschenk, waar andere de plank misschien net mis zullen slaan. Producten als gepersonaliseerde USB-sticks, BlueTooth-speakers, gepersonaliseerde webcam-covers en een telefoonstandaard zullen jouw relaties hoe dan ook doen glimlachen als ze geschenken als deze ontvangen.

Oldschool relatiegeschenken

Naast de vele mogelijkheden op het gebied van gadgets als relatiegeschenk, kun je jouw relaties natuurlijk ook verrassen met ‘oldschool’-geschenken. Bij een bedrijf als Promofit vind je bijvoorbeeld gepersonaliseerde mokken en -pennen. Ook deze zullen het ongetwijfeld goed doen als geschenk bij jouw zakenrelatie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *